na vrh

Naručivanje - Plaćanje - Isporuka

Naručivanje knjiga

Naručivanje knjiga na webshop-u www.ruskaknjiga.co.rs je veoma jednostavno i lako. Potrebno je samo da odaberete željeni deo knjiga i ispratite proces naručivanja koji podrazumeva unos osnovnih podataka o vama radi lakše komunikacije i isporuke naručenih proizvoda.

Web shop www.ruskaknjiga.co.rs je otvoren za sve i pred svoje klijente ne postavlja nikakve uslove.

Registracija nije neophodna, a vaši podaci su maksimalno zaštićeni i nikada neće biti upotrebljeni u bilo koju drugu svrhu ili pozajmljeni i prodati trećoj strani.

Od www.ruskaknjiga.co.rs nećete dobijati mailove osim maila za potvrdu narudžbenice, niti ćemo vas zatrpavati neželjenom poštom.

Popunjavanje i slanje narudžbenice

Nakon odabira knjiga i popunjavanja narudžbenice pritiskom na dugme KUPI (u dnu ispod slike proizvoda sa leve strane) vrši se slanje narudžbenice na našu mail adresu. Na vašu mail adresu iz narudžbenice takođe stiže mail sa potvrdom podataka, naručenih proizvoda i ukupnom cenom (molimo proverite i SPAM folder maila). Pristizanjem maila potvrde, naručivanje je završeno.

Ukoliko u bilo kom delu procesa naručivanja naiđete na problem ili vam je nejasno šta treba uraditi molimo vas da nas pozovete na brojeve telefona sa kontakt stranice i mi ćemo narudžbenicu preuzeti telefonom.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem maila info@ruskaknjiga.co.rs

Šta sledi nakon uspešnog slanja narudžbenice:

Pošto ste uspešno završili naručivanje željenih knjiga i dobili mail potvrdu, možete očekivati naš odgovor, da li traženih knjiga ima na stanju ili ne, putem poziva ili mejla. Ukoliko izabranih knjiga nema na stanju postoji mogućnost naručivanja sa odloženom isporukom. Mi se trudimo da što je bolje ažuriramo naš asortiman u webshopu, ali se desi da u određenom momentu dođe do prodaje većeg broja knjiga, pa se stanje na sajtu može razlikovati od stvarnog u knjižari.

Najkraći rok dostave na vašu adresu je 72h.

Ukoliko je potrebno, možemo vam izaći u susret i skratiti vreme od prijema narudžbenice do dostave na vašu adresu, ali samo ako je to moguće uskladiti sa kurirskom službom. 

Dostava i plaćanje izabranih knjiga

Vaši naručeni proizvodi mogu biti isporučeni u roku od  2-3 dana po potvrdi narudžbine. 

Isporuku svih proizvoda kupljenih u našoj internet prodavnici vrši Post Express, dostavu plaća naručilac prema cenovniku Post Express-a.

Plaćanje naručenih knjiga možete izvršiti na tri načina:

Plaćanje pouzećem - Vašu narudžbinu plaćate u gotovini prilikom isporuke neposredno poštaru, kojom prilikom plaćate i troškove dostave Post Express-om. Troškovi dostave zavise od težine i vrednosti paketa prema cenovniku Post Express-a za unutrašnju dostavu. CENOVNIK DOSTAVE Post Express-a.

Plaćanje pri preuzimanju - Vašu narudžbinu plaćate prilikom preuzimanja u knjižari i u ovom slučaju ne plaćate troškove dostave. Knjige se mogu preuzeti isključivo našim prostorijama.

Plaćanje uplatom na račun - Vašu narudžbinu plaćate uplatom na naš račun putem uplatnice, virmana ili e-bankingom. Podatke za uplatu možete videti odmah ispod potvrde narudžbenice koja se prikazuje nakon uspešnog slanja narudžbenice ili na stranici kontakt navedene kao: Naziv, Adresa, Svrha uplate, Uplatilac, Broj računa...